Seks tijdens de maandelijkse 7-reddingshak

7 Reddings voor seks tijdens menstruatie

Je bent bang om het te schrikken met je bloed? Het niet waard. Natuurlijk zijn er voetningen, die bloed interferseert om te genieten van gewelddadige passie, maar zulke mannen echt een beetje. Zoals het onderzoek uitgevoerd door Menshealth Magazine.COM, het zijn vrouwen (en niet mannen) weigeren meestal tegenwoordig hun partners in seks. Meestal de reden hiervoor, natuurlijk niet schaamte, maar slecht welzijn, een brekende en menstruatiepijn. Desalniettemin beweerden driekwart van de jongens dat ze tijdens de menstruatie niets tegen seks hadden, en 54% van de respondenten benadrukte dat ze het alleen met een permanent meisje willen doen.

Deel eenvoudige, maar effectieve aanbevelingen, hoe u uw geslacht comfortabel maakt.

een. Donkere handdoek verhoogd. Ja, ja, we weten: “Dank u, CEP”. Maar eerlijk gezegd zal het redden en lakens, en jullie twee – van extra wassen.

2. Gebruik het condoom. Menstruatie – het is de periode waarin deze tool moet worden geplaatst. Een deel van het bloed zal op het http://cracktop.net/wavepad-crack/ condoom worden geaccumuleerd en niet op zijn penis, en het kan gemakkelijk “rijden” van de penis samen met het condoom.

3. Probeer verschillende posities. Voor seks tijdens de menstruatie zal moeten aanpassen. Wij bieden opties:

Optie 1. Missionaire positie met benen die op zijn schouders worden gegooid. Dit is een pose met diepe penetratie, bovendien zal het bloed uit wanordelijke lekkage vertragen, dus er is een kans om “recht te blijven”.

Optie 2. Ga douchen. Tijdens de menstruatie, heb je een extra glijmiddel, die seks leuker en gemakkelijker te maken, zelfs onder water. Vraag hem om te zitten op de vloer van de bad of douche, als je het genoeg ruime, mijn aangestoken op hem neer. Positie is ook heel diep, zo ontroerend voorzichtig. Als een optie – achterover leunen om hem, zodat de hoek anders zal zijn. Misschien zal het u past meer.

4. menstruatie cup. Als u al een ervaren gebruiker van de menstruele kom, weet je dat dit de enige hygiënische agent voor de menstruatie, die ook “sex erectiepil cialis kopen Frank”. True, geen, en een zachte eenmalige menstruele bowl dat het bloed niet op te vangen, maar verzamelt hij. Maar in Rusland zijn ze nog niet een grote populariteit, moeten ze een nadelige.

5. Leuk, maar veilig. Aangezien hetzelfde onderzoek bleek in menshealth.COM, ongeveer 44% van de mannen beschouwt deze periode als u niet beschermd hoeft te worden. Tevergeefs. Je kunt nog steeds zwanger worden, zelfs als je bloed hebt. Sommige vrouwen ovulatie treedt te laat en kunnen stromen terwijl je nog steeds bloed hebt.

6. Om nog maar te zwijgen van de SOA, inclusief AIDS en hepatitis. Dus het condoom is voor altijd je beste vriend.

7. Houd een natte spons of handdoek. Extra smering is goed, maar ze heeft zijn eigen minussen. Als een bloed te veel is, kan tijdens seks die wrijving die nodig is voor plezier missen. Om dit te doen, heb je “nat” nodig.

Seks moet op elk moment vreugde zijn en onder alle omstandigheden. Dus wens je een snelle avond en geweldige seks!


Secure Your Dreams with Sunsoil Financial

Drop in you details and our experts will call you back

  *By submitting your details, you agree to be contacted by Sun Soil Financial for Loan, Insurance & Investment product related information through Email/SMS/Phone/Letter


  We'd love your feedback!

  Thank you for visiting our website. Let your Feedback fly to us: To help us continue provide better services, share your experience through a short survey.


   Archives

   What to Cook This Week ab 1

   Peruvian roast chicken, tofu-ginger stir-fry and more recipes. 1

   What to Cook This Week

   Peruvian roast chicken, tofu-ginger stir-fry and more recipes.

   What to Cook This Week

   Peruvian roast chicken, tofu-ginger stir-fry and more recipes.


   Related Articles

   Being financially illiterate can lead to a number of pitfalls, such as being more likely to accumulate unsustainable debt burdens, either through poor spending decisions or a lack of long-term preparation. This, in turn, can lead to poor credit, bankruptcy, housing foreclosure, and other negative consequences.

   Read More

   Example 1

   Read More

   example 2

   Read More


   Share With